*Nettavisen* Nyheter.

Røpte BBC hemmeligheten deres?

SMILENDE: William og Kate kler hverandre godt og trives uten tvil svært godt i hverandre selskap. De to har i år sju års-jubileum. Foto: (Splash)

Bryllupsspesial om paret kan være under produksjon.

25.05.09 14:51

(SIDE2): BBC lager et tv-program om forholdet mellom prins William og Kate Middleton. Det har skapt nytt liv i bryllupsryktene.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Kongehuset vet om dokumentaren
I disse finanskrisetider ville neppe BBC ha laget en dokumentar uten en forestående forlovelse.

- Tro meg, i disse trange tider ville vi ikke ha brukt penger på dette programmet hvis vi ikke hadde blitt forsikret om at de definitivt kom til å forlove seg, skal topplederen i BBC ha blitt sitert på, ifølge Splash News.

Dokumentaren har foreløpig blitt kalt «Their Story». Kongehuset skal ha bekreftet at de vet om at dokumentaren blir laget.

- Forholdet er noe våre seere er svært interessert i, sier en talsmann for BBC ifølge Splash. Han vil verken bekrefte eller avkrefte at de har fått et forhåndstips om at en forlovelse mellom prins William og Kate Middleton vil bli offentliggjort i sommer.

Så da er det kanskje duket for en kongelig forlovelse i Storbritannia snart.

Flørtet på polokamp
Tidligere denne måneden troppet paret opp på en polokamp i Ascot i Berkshire.

Les hele artikkelen: Flørtet på polokamp

Kate Middleton (27) strålte av lykke ved siden av sin for anledningen polokledte kjæreste. Prinsene William og Harry spilte nemlig kamp på hesteryggen.

Droppet guttetur
I mars droppet prins William gutteskituren til Kloster til fordel for skiferie med kjæresten Kate Middleton og hennes familie.

I tillegg skal prinsen ha gitt svigerforeldrene oppgradering til businessklasse mens han og Kate satt bak på økonomiklasse, ifølge Daily Mail.

1937

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.