RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rosenborg hjalp Vålerenga

Sist oppdatert:
I kulissene på La Manga: Rosenborgs medisinske apparat gipset Vålerenga-fotograf.

Selv om Vålerenga og Rosenborg er motstandere utpå banen, er ikke fotball-Norge større enn at klubbene kan samarbeide om enkelte ting og hjelper hverandre når det er nødvendig.

Når spillerne er på treningsleir hender det at de rundt laget av og til får det for seg at man skal gjennomføre noen treningsøkter selv for å prøve å bedre formen noen hakk. Fredag gikk VIF Medias utsendte i gang med noe som skulle bli en skjebnesvanger kamp squash. I potten: Heder, ære og skryterett. I slutten av en intens og spennende kamp skadet fotograf Geir Ove Fidje seg i foten og treningsøkta fikk en brå slutt.

Da var gode råd dyre, og turen gikk opp til Las Lomas hvor spillere og støtteapparat holder hus. Oppe på Las Lomas bor også Rosenborg, og førstemann VIF Media møtte var tidligere medisinmann i Vålerenga, Haakon Schwabe. Schwabe tok med seg Fidje inn i løvens hule, Rosenborgs behandlingsrom.

Her konstanterte RBK-lege Ketil Holen kjapt at det var snakk om en delvis avrevet akilles. Holen tilbød seg også å gipse den uheldige fotografen, og lørdag ble jobben gjort, under skeptiske blikk fra Rosenborg-spillerne Daniel Fredheim Holm og Mikael Lustig. De fikk lørdagens behandling forstyrret av klønete mediefolk hos rivalene på Oslo Øst. Rosenborgs medisinske apparat var såpass velvillige med å hjelpe en skadet Vålerenga-ansatt, at Lustig måtte avbryte sin behandling og pent finne seg i å vente i bakgrunnen da Holen gjorde jobben sin.

Freddy dos Santos sa det kanskje best da han oppdaget at fotografen plutselig dukket opp på krykker:

- La nå for all del oss idrettsutøvere drive med idrett.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere