*Nettavisen* Nyheter.

Rosenborg styrker rekrutteringsarbeidet

Per Johnny Garli, Ståle Bratseth og Hans Petter Larsen (bildet) er hentet inn for å styrke RBKs rekruttarbeid. Garli kommer fra Ranheim hvor han de siste 10 årene har vært spiller, keepertrener og fysioterapeut.

02.01.08 16:28

De siste årene har 41-åringen imidlertid fungert som kombinert keepertrener og fysioterapeut - samme stilling som han ifølge www.rbk.no skal ha i Rosenborg fra nyttår.

Hobby som jobb

- Forskjellen er at jeg tidligere har hatt jobb ved siden av. Nå får jeg jobbe med hobbyen min på heltid, og ser jeg virkelig frem til, sier Garli til rbk.no.

Garli vil dermed jobbe tett sammen med juniortrener Geir Håvard Hjelde. Hovedfokus for Garli blir juniorstallen, men hans kompetanse vil også komme til nytte på guttelaget. Trenerstaben for juniorstallen er også blitt styrket gjennom ansettelsen av Ståle Bratseth.

Han går inn i en 50 prosent stilling. Bratseth er lærer for klubbens fotballtilbud på KVT (Kristen Videregående Trondheim), og har de seinere årene hatt ansvaret for linken mellom RBK og KVT.

Bred bakgrunn

Bratseth er tidligere junior- og ungdomsspiller i RBK. Etter endt RBK-tid hadde han et år i Tyskland hvor han spilte for Werder Bremen. Videre spilte han for Drøbak/Frogn i 1.divisjon og for Tromsø IL i Tippeligaen.

På grunn av en ryggskade måtte han gi seg forholdsvis tidlig som toppspiller, men han har skolert seg som fotballtrener ved siden av lærergjerningen sin. Guttelaget har også fått inn en forsterkning i trenerapparatet. Fra før er det klart at Kevin Ingebrigtsen er hovedtrener.

Nå får han assistanse fra Hans Petter Larsen som går inn i en 20 prosent stilling som hjelpetrener og oppmann.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag