Roser medspillere

Migen Memelli fortsetter å score mål når han får muligheten. Forklaringen på det er like enkel som den er klar.

14.07.06 00:01

iBergen.no (Belfast/Bergen)

Albaneren Memelli slapp endelig til fra start igjen. Og nok en gang scoret han mål, som han har gjort mest effektivt av Branns spisser. Æren gir han til medspillerne.

- Det er alltid kjekt å score mål, men det viktigste er at laget vinner. Det er ikke så vanskelig å score når du har så gode spillere som Bengt (Sæternes) og Charlie (Miller) rundt deg. De gjør ofte store deler av jobben, sier målscorer Memelli som er Branns mest effektive spiss.

Best målstatistikk
Før kveldens kamp hadde Memelli scoret fire mål for Brann på 261 minutter. Dette gir et snitt på én scoring per 65. minutt. Statistikken etter Glentoran-kampen viser ett mål per 70. minutt. Memelli selv legger ikke så mye i disse tallene, og ser heller frem til neste kamp mot Viking i serien.

- Det var greit å få unna denne kampen. Nå er det Viking som teller, en langt viktigere kamp. Seriegull er det vi sikter mot og jeg gleder meg til mandag, sier Memelli som kanskje ikke får spille da det kan se ut som at Thorstein Helstad debuterer for Brann.

Vil ha konkurranse
Med et nytt Brann-mål får Memelli ros av Mjelde.

- Det er bra at Migen scorer og fortsetter å presse de andre. Konkurransen skal være hard blant spissene, slår Mjelde fast.

Kampens kjedeligste hendelse for Brann var midtbanespiller Arnaud Monkams utvisning på overtid, en avgjørelse kameruneren mener var feil. Monkam fikk sitt andre gule kort for det dommeren mente var filming.

- Utvisningen var helt feil. Jeg kom mellom to spillere og ble tatt av dem. Jeg var på ballen først, forklarer Monkam til iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.