RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
NEDERLANDSKE GJESS: Tom Stamsnijder (166) har fått en god start på årets Giro d'Italia, men det nederlandske ProTour-laget var ikke på sitt beste under onsdagens etappe.
NEDERLANDSKE GJESS: Tom Stamsnijder (166) har fått en god start på årets Giro d'Italia, men det nederlandske ProTour-laget var ikke på sitt beste under onsdagens etappe. Foto: Tim De Waele (©TDWsport.com)

Roserittet avlyst

Horten og omegn cykleklubb melder at Roserittet kommer tilbake i 2011.

Roserittet 2010 er avlyst melder Horten og omegn cykleklubb på sine hjemmesider.

- Vi forsøkte i det lengste å få på plass kompetente ledere og bemanne en organisasjon, slik at vi kunne få arrangert Roserittet 2010 helgen 17. til 19. september. Dessverre fikk vi ikke med nok ledere til de mest sentrale vervene, da flere av de personene som kan ta lederverv er opptatt som ledere for våre aktive i andre ritt samme helg, lyder meldingen.

Med glede melder de samtidig at de allerede i oktober starter forberedelsene for 2011.

- Vi kommer sterkere tilbake i 2011, og vil allerede i oktober starte oppbygging av en organisasjon for Roserittet 2011.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere