Gå til sidens hovedinnhold

Røyk ut på grisespørsmål

Utfordrer Ida hadde en slu plan da hun valgte Silje som andrekjempe i «Farmen»-tvekampen.

(SIDE2): Ida Holmen røyk ut i kveldens tvekamp etter tre uker på gården og en uke i skogen. Ida selv synes ikke det gjorde noe å ryke ut mot Silje i kunnskapskonkurransen.

- Det er bedre å gå ut mot en veterinær enn noen av de andre, sier Ida til Side2.

Silje valgte kunnskap som tvekampgren og som veterinær visste hun svaret på hvor lenge en gris var drektig.

- Jeg tenkte at grisen er mest lik menneske, så det var helt greit å gå ut på det selv om det var ganske jevnt, sier Ida på telefon fra Frankrike der hun bor og jobber.

Slu plan
Men Ida hadde noe litt annet i tankene da hun valgte Silje som andrekjempe. Hun visste at Cataharina var redd for å sove i storbondehuset alene.

- Jeg visste at hvis Silje ble valgt, så måtte Catharina sove alene og det turte hun ikke. Sover storbonden et annet sted så får de en straff. Så det var for å være jævlig mot Cataharina, forteller Ida.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Urent mel
Hele uken hadde Ida og Vigdis sabotasjeplaner på gang. Ukesoppdraget som gikk ut på å lage 18 kilo mel ble sabotert først en gang. Da Ida ble valgt til førstekjempe bestemte hun seg for å virkelig ødelegge oppdraget.

- Vi klarte først å ta ti kilo mel, men så klarte de jammen med å lage nye ti kilo. Men andre gangen klarte vi det, ler hun. Ida innrømmer at hun ikke unte Catharina kniven og poeng for storbonderollen.

- Men hva med maten da?

- Vi hadde jo aldri sultet i hjel der inne uansett. Dessuten hadde jeg bare godt av å gå ned noen kilo, ler utfordreren.

Tre uker
Ida klarte seg i tre uker som utfordrer på Bøenseteren, noe hun selv er overrasket over.

- Jeg var forberedt på kamp hver uke, så det kom absolutt ikke som en bombe, sier hun.

Fremstillingen av Ida som en litt sleip og lur deltaker synes hun var korrekt gjort av TV-kanalen, selv om en del av humoren oppi alt ble klippet borte.

- Det hadde ikke vært så gøy hvis alt var rosenrødt på gården hele tiden, da ville det ikke vært så morsomt å følge med, mener Ida.

Neste episode av «Farmen» ser du på TV2 mandag kl.20.00.

Fikk du ikke med deg «Farmen»-episoden? Se alle her!

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les alt om «Farmen» ved å klikke på lenkene under!

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett