RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rudberg: - Jeg har mistet alt

Sist oppdatert:
Rune Rudberg sier han har mistet alt etter separasjonen med sin kone. Nå innrømmer Torild Rudberg at det var ektemannen som ville ha skilsmisse og ikke henne.

(SIDE2:) Rune Rudberg og kona Torild gikk fra hverandre rett før jul. Da sto hun frem i Se og Hør og hevdet at hun hadde kastet ektemannen på dør fordi hun mente han var rusa da han kom hjem.

Rudberg sa at dette ikke var tilfelle, og at det var han som ønsket skilsmisse. I fredagens Se og Hør innrømmer Torild at dette er riktig.

- Grunnen var den samme som alle de andre gangene jeg har forsøkt å bryte - sjalusi og vrangforestillinger har vært en altfor stor del av ekteskapet vårt, sier Rudberg til Se og Hør. Siden Rudberg for en tid tilbake gikk konkurs, står alt på kona.

Paret har ingen ektepakt. For tiden bor Rudberg hos gode venner, og roser disse for å ha tatt seg av ham i en vanskelig tid.

INTERVJU:- Jævlig på glattcelle

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere