RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rudberg drukner i dametilbud

Sist oppdatert:
Artisten er tilbake for fullt etter narkoskandalen.

(SIDE2): Rudberg ble pågrepet i Skien 12. august 2005 i forbindelse med en konsert. Politiet fant kokain og GHB på Rudbergs hotellrom i forbindelse med en politirazzia.

- Jeg har gjort en tabbe jeg aldri vil gjenta og betaler narkoboten, uttalte en angrende Rune Rudberg da siktelsen ble klar i april.

Nå er artisten tilbake og i et intervju i Se og Hør forteller han at satser som artist og har en rekke spillejobber. I neste måned kommer han også ut med en ny CD.

Tidligere har han fått mye oppmerksomhet på grunn av sine damehistorier, og på spørsmål fra ukebladet forteller han at han fortsatt får mange henvendelser fra damer.

- Jo, i bøtter og spann. Daglig får jeg tekstmeldinger fra gifteklare kvinner og fra dem som «bare» vil ha en «kosestund». Det tikker også inn bilder av ulike slag. . . Det er jo hyggelig at damene vil kose seg, sier han flirende til Se og Hør.

Han forteller videre at han ikke svarer på de mange henvendelsene.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere