Rudi takker keeperen

Petter Rudi har bare spilt midtstopper to ganger før, og lar det skinne i gjennom at han ikke trives i rollen.

02.07.06 23:00

MOLDE - STABÆK 1-3

AKER STADION (TV2 Nettavisen): - Nei, jeg har ikke spilt midtstopper så mange ganger før, men jeg spiller der jeg får beskjed om, så får treneren forklare hvorfor jeg ble plassert der, sier Petter Rudi til TV 2 Nettavisen.

Grov miss
Missene hans fikk pulsen til å øke mer enn sunt er hos publikum på Aker Stadion ved flere anledninger. Den groveste kom etter 35 minutter, og kunne fort gitt Daniel Nannskog og Stabæk et gratismål.

- Jeg bommet rett og slett på ballen i den situasjonen, og får vel bare sende en takk til keeper Jan Kjell Larsen som ryddet opp, konstaterer Rudi.

Tok ut det beste laget
Moldetrener Arild Stavrum har også tidligere i sesongen vist vilje til utradisjonelle laguttak, blant annet ved å bruke Daniel Berg Hestad på venstrekanten, og Toni Kallio som spiss. Han mener på sin side at Molde startet med det beste mannskapet mot Stabæk.

- Man kan alltids spekulere i hvorvidt det var en taktisk bommert å bruke Petter Rudi som midtstopper, men vi må plukke ut det laget som kan vinne, og det trodde jeg vi hadde fått til før denne kampen også, sier Stavrum.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag