Gå til sidens hovedinnhold

Rullende biler, dieseltyveri og skap på avveie

Bortsett fra et par falske alarmer har rullende biler, dieseltyver og et skap på E18 holdt politiet opptatt de siste dagene.

Fant igjen stjålet bil

OPPSAL: Tirsdag klokken 19.16 ringte en bileier politiet fra Oppsalveien. Her hadde bileieren funnet igjen en Toyota Corolla som tidligere var stjålet. Politiet kom til stedet og undersøkte den parkerte bilen. Vindu på venstre side var knust og tenningslåsen var fjernet. Det var ingen personer i nærheten og politiet har ingen spor å gå etter. Bilen ble tauet til et verksted.

Falsk alarm

SKØYENÅSEN: Klokken 20.17 tirsdag kveld gikk innbruddsalarmen i et hus i Peter Aas`s vei. En vekter dro til stedet sammen med politiet. Da politiet kom fram var huseierne på stedet og kunne fortelle at de ved en feil hadde utløst alarmen.

Vaskedame utløste alarm

STENBRÅTEN: Politiet og en vekter rykket onsdag klokken 09.36 ut til en bolig i Stenbråtveien fordi Innbruddsalarmen ulte. Da de kom fram var alarmen stilnet og det var ingen tegn til brudd. En kvinne som vasket på adressen utløste trolig alarmen.

Fant stjålet moped

HOLMLIA: Politiet fikk onsdag klokken 14.26 melding fra en turgåer som hadde sett en moped som lå i skogen ved Holmlia skole. Mopeden var tidligere meldt stjålet fra Follo politidistrikt. Politiet dro til stedet og fikk mopeden tauet inn.

Ubemannet bil gjennom gjerdet

GODLIA: En bil som en stund hadde stått parkert i Solåsveien begynte like før klokken 20 onsdag å trille ned mot Stordamveien. Her rullet bilen gjennom et gjerde og skapte en del materielle skader. Politiet tror noen har vært inne i bilen og løsnet på brekket før den begynte å rulle. Ingen personer kom til skade. Bilen ble avskiltet og blir holdt under observasjon. Saken blir trolig løst som en ren forsikringssak.

Mistet skap på E18

FISKVOLLEN: Klokken 10.53 torsdag fikk politiet melding fra en bilfører om at det lå et skap i veibanen på E18 ved Fiskvollbukta. Da politiet kom til stedet så de ikke noe skap, men ved avkjøringen mot Kolbotn kom de over en bil med henger med et skap på. Bilen ble stanset og den 65 år gamle føreren nektet for at han hadde mistet noe skap. Skadene på skapet fortalte imidlertid sin egen historie og etter hver vedgikk mannen at skapet hadde falt av hengeren. Mannen fikk førerkortet beslaglagt og er nå anmeldt for manglende sikring av lasten. Politiet har ikke fått noen meldinger om skader på andre kjøretøyer eller personer.

Bil rullet inn i hus

BEKKELAGET: Like før halv tre torsdag fikk politiet melding om en bil som hadde forvoldt store skader i Grottenveien. En parkert bil hadde begynt å rulle og hadde på sin 15 meters lange ferd trillet over et gjerde, ned en trapp og inn i en bygning. Politiet har beslaglagt førerkortet til den 27 år gamle mannen som hadde kjørt bilen. ¬ – Sjåføren har trolig ikke dratt til brekket skikkelig, sier politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Pågrepet med narkotika

LAMBERTSETER: Politiet stanset og kontrollerte en kvinne som oppførte seg merkelig i Feltspatveien torsdag klokken 17.14. Det viste seg at den 27 år gamle kvinnen var i besittelse av en del narkotika og hun ble pågrepet og kjørt i politiarresten.

Stjal flere tusen liter diesel

SVÆRSVANN: Fem over fem natt til fredag fikk politiet melding om det som er et tyveri av flere tusen liter diesel fra Uno X-stasjonen ved Sværsvann. En melder til politiet kunne opplyse om at det rant en del diesel på stedet. Brannvesenet kom til og fikk strødd på absorberende absol. Politiet mistenker at det er stjålet flere tusen liter diesel fra pumpene.

– Vi er svært interessert i å komme i kontakt med folk som har opplysninger eller ha sett noe i saken, sier politioverbetjent Dag Harald Drevsjø ved Manglerud politistasjon.

Politiet er spesielt interesser i opplysninger i tidsrommet torsdag kveld klokken 23 til rundt klokken to natt til fredag.

Reklame

Har vært utsolgt i 14 år: Nå er den endelig på lager igjen