Gå til sidens hovedinnhold

Ruller ut digitalt

Fra mandag av kunne alle laste ned musikken til The Rolling Stones digitalt.

De musikalske legendene har i motsetning til sine kolleger i The Beatles holdt seg oppdatert innen ny teknologi. Nå vil de gjerne tilby hele diskografien sin på nett.

I forkant
Å selge musikk på nett via digital nedlasting har vært tabu for mange innen musikkbransjen. Gamlingene i The Rolling Stones vil sammen med plateselskapet EMI gjerne være i forkant.

Klassiske album som ”Sticky Fingers”, “Exile On Main Street” og “Some Girls” vil sammen med samlealbumet “Forty Licks” være tilgjengelig for alle som sitter ved en datamaskin med nettilkobling.

- Dette er et gigantisk steg fremover i EMIs aggressive mål om å utvide og bedre vår digitale musikkservice, sier styreformann og administrerende direktør i EMI Music North America, David Munns, til magasinet Rolling Stone.

Remikser
I tillegg til alle originalene som nå legges ut til salg på nettet, kommer The Rolling Stones i remikset versjon etter hvert. ”Sympathy For The Devil” heter albumet der The Neptunes og Fatboy Slim har hatt en finger med i spillet. Låtene presenteres 1. september.

Reklame

NÅ: Knalltilbud på de superpopulære sekkestolene