RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rumpefilmer i fengsel igjen

(Scanpix)
Bare fem måneder etter at han ble sendt i fengsel for snikfilming av kvinnerumper, ble bergenseren igjen dømt for akkurat det samme onsdag.

Mannen går fra den ene fengselsdommen til den andre etter at Bergen tingrett dømte ham til seks nye måneders fengsel.

Skjult i veske
Den ugifte 38-åringen har uttalt i mai at han ønsker å bli kjemisk kastrert, etter at han nok en gang ikke klarte å styre lystene sine. Han var da blitt tatt på fersken for annen gang, mens han filmet halvnakne kvinner i prøverom, ved hjelp av et videokamera skjult i en veske.

Da politiet gikk gjennom den beslaglagte filmen, avslørte den at mannen hadde vært særdeles aktiv ti dager på flere kjøpesentre i Bergen i begynnelsen av mai. Et stort antall ukjente kvinner ble uvitende festet til film av 38-åringen, deriblant tre nabokvinner som han filmet fra sitt soverom.

Krenket kvinner
Ifølge tingretten har mannen vært systematisk i sin filming og krenket mange kvinners fred. At han også ble dømt for nøyaktig det samme i februar, falt også uheldig ut for rumpefilmeren under straffutmålingen.

38-åringen tilsto uforbeholdent anklagene mot ham og aksepterte dommen på et halvt års fengsel. Også videokameraet, en pc, bilder og filmer inndras.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere