RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rundspilte Ham-Kam

Vålerengas juniorlag var totalt overlegne mot Ham-Kam i Interkretsserien.

Av Ole Martin Grønset

Vålerenga-juniorene begynte kampen ganske trått og slet med et Ham-Kam lag som lå lavt, og førsteomgang ble ikke preget av de største målsjansene. Omgangens første ordentlige sjanse kom etter rundt 17 minutters spill da Riki Alba driblet seg inn i Ham-Kams felt, men avslutningen ble for slapp og keeperen fikk reddet.

Like før pause sendte Riki Alba Vålerenga-juniorene opp i ledelsen da han var våkent frempå og satte inn en retur etter at et skudd fra Andreas Lund ble reddet av Ham-Kams keeper.

Dermed gikk Vålerenga til pause med 1-0-ledelse.

Klasseforskjell

Det var et Vålerenga-lag med en helt annen gnist som entret banen for å ta fatt på andre omgang.

Ham-Kam prøvde å utligne, men Vålerenga var bunnsolide defensivt.

Etter rundt 60 minutters spill spilte en av kampens giganter, Ivan Näsberg ballen til Ghayas Zahid som satte fart fremover, samtidig som Kristian Grande åpnet rom for Zahid som skjøt ballen hardt langs bakken og til 2-0-ledelse til Vålerenga.

Bare fem minutter senere åpnet Ghayas Zahid Ham-Kam forsvaret og spilte en klassepasning til Kristian Grande som enkelt rundet keeper og satte ballen i åpent mål til 3-0.

Vålerenga var langt i fra fornøyd med 3-0-ledelse, og etter 72 minutter kom Preben Finstad seg fri på sin venstre kant og skjøt ballen hardt i mål og til 4-0.

Like etter var det Andreas Lund sin tur til å komme inn i feltet og fra kloss hold banket Lund ballen i mål via keeper til 5-0.

Like før slutt utnyttet Vålerenga en kontringsmulighet og fosset i angrep, Ghayas Zahid spilte ballen til Ahmed El-Amrani som la inn til Kristian Grande som spilte ballen videre til Preben Finstad som la på til 6-0.

Minuttet før slutt løp Andreas Lund inn kampens siste mål og Vålerenga-juniorene kunne dermed gå av banen med en fullt fortjent 7-0 seier.

- Fin forestilling

- Det var en fin forestilling av oss selv om jeg syns vi begynner litt trått i første omgang. Vi sliter med å få opp tempo og gjenvinning, Ham-Kam lå relativt lavt og vi ble fornøyd når vi fikk 1-0 scoringen, forteller trener Per Inge Jacobsen.

- I pausen ble vi enige om å justere på gjenvinningen, være litt tøffere med dem, få større tempo i ballen og større bevegelse uten ball. Og når vi setter opp tempoet i andre omgang så henger ikke Ham-Kam med og da blir det mange mål, og det skal være klasseforskjell på lagene selv om vi stiller veldig ungt lag i dag. De stilte med et par spillere med Adecco-liga erfaring og vi trodde vi skulle få tøffere motstand, det så sånn ut i første omgang, men når vi får 2 og 3-0 så rakner de, forteller Jacobsen.

- Det var godt for oss, vi stiller med et ungt lag, blant annet har vi Ivan Näsberg som er født i 1996 og er kanskje en av de beste på banen i dag, det viser at han gjør noe riktig og det viser at vi gjør noe riktig, og det er positivt for klubben at det kommer opp sånne og at de tar sjansen når de får den avslutter Jacobsen.

Vålerenga jr. – Ham-Kam jr. 7-0 (1-0)
Hafslundbanen, Interkretsserien, 25.08.11

Mål: 1-0 Riki Alba (41), 2-0 Ghayas Zahid (60), 3-0 Kristian Grande (65), 4-0 Preben Finstad (72), 5-0 Andreas Lund (81), 6-0 Finstad (88), 7-0 Lund (90)

Gule kort VIF jr: Ghayas Zahid, Ahmed El-Amrani

Vålerengas jr. lag: Jacob Faye (Marcus Engebretsen inn 70) – Ali Iqbal, Marcus Kveen, Ivan Näsberg, Sondre Fagerli (Amir Daush inn 30) – Andreas Lund (kpt.), Markus Thorsen – Kristian Grande, Ghayas Zahid, Ahmed El-Amrani – Riki Alba (Preben Finstad inn 45)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere