RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rundsstjal butikk før åpning

Foto: Hege Frostad Dahle (Jarlsberg Avis)
De frekke tyvene skar hull i gulvet og knabbet med seg store mengder varer.

Før nyåpningen av G-Sport i Holmestrand, opplevde Rune Bergqvist alle butikksjefers store mareritt. Noen hadde skåret hull i gulvet og knabbet med seg store mengder varer.

- Dette er profesjonelt gjennomført. Samtidig har de visst hvor de skal sage hull, sier eier av G-sport Rune Bergquist til Jarslberg Avis.

- Har kriminell erfaring
Han er overbevist om at dette er gjennomført av flere personer som har kriminell erfaring.

Onsdag og torsdag kom de to store contailerlass med varer som skulle fylle butikken før nyåpningen. Store deler av varebeholdningen er stjålet.

Tatt på fersken
Det var på sin vaktrunde at Securitas oppdaget at noen var i ferd med å tømme butikklokalene til G-sport for varer. Tyvene hadde parkert ved butikkens tidligere kjellerinngang, altså i bunn av nybygget på brygga. Securitas oppdaget bilen, en Mercedes Sprinter, og sperret den inne. Bilen var meldt stjålet i Oslo 10. oktober og bilen skal ha vært påsatt falske skilter.

Når Securitas kom på stedet var tyvene på vei ut i kjelleren, men de snudde og løp inn i butikklokalene igjen. Politiet ble varslet og kom til stedet med hundepatrulje ved 02.30 tiden natt til fredag.

Politiet foretok tekniske undersøkelser fredag morgen.

Les flere saker hos Jarslberg Avis her.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere