RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rundstjålet i gymtimen

Gymgarderoben viste seg å ikke være det tryggeste stedet å oppbevare iPod-en og mobilen for elevene ved Åsane gymnas.

I løpet av gymtimen ble åtte elever robbet for personlige eiendeler i garderoben i Åstveithallen. Mobiltelefoner, iPod-er og lommebøker forsvant fra gymgarderoben. Politiet råder elever å legge verdisakene igjen hjemme.

Elevene mener de ble flådd for verdier mellom 20.000 og 25.000 kroner, og mandag leverte de anmeldelse hos politiet. De tror tyvene har kommet seg inn i garderoben gjennom to andre tilknyttende garderober, til tross for at disse var låst. Ingen dører var brutt opp i garderoben.

Ryggsekker med skolebøker og skoleutstyr ble stjålet, og lekser forsvant også sammen med ryggsekken.

- Det er vakter til stede på et vaktrom, og gymlæreren skal låse de garderobene vi benytter. Vi mener likevel at sikkerheten i hallen bør økes. De andre garderobene bør også være låst. Det burde også vært låsbare skap der, sier elev Camilla Rysjedal til Bergens Tidende.

Vanligvis leveres verdisaker til læreren som låser dem inne i et skap. De fleste elevene stoler da på at tingene deres ligger trygt. Etter mandagens tyveri ønsker elevene på Åsane gymnas å få satt fokus på problemet, som tidligere også har skjedd på skolen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere