Gå til sidens hovedinnhold

Rushkaos i Oslo

Busser krasjet og T-banestasjon mørklagt

Siste nytt. Strømmen er tilbake på Grønland T-banestasjon igjen, og stasjonen er åpen.Men det vil bli forsinkelser i T-banedriften utover dagen.

Mandag morgen var det mange som kom litt for sent til jobb, på grunn av trafikkkaos i en rundkjøring og en stengt t-banestasjon i sentrum.

Årsaken til trafikkproblemene er kollisjon mellom to busser på Carl Berners plass. Heldigvis ble ingen skadd da bussene krasjet i morgenrushet.

Carl Berner er kjent for å være en trafikkpropp i Oslo. De to kolliderte bussene gjør at trafikkaoset blir langt verre rundt krysset. Som du ser på bildet under ble også en rekke buss- og trikkelinjer forsinket på grunn av ulykken.

- Galematias
- Køene strekker seg uendelig ut i alle retninger fra krysset. Det er fullstendig galematias. Kan du unngå å kjøre gjennom her, så gjør det. Ikke engang ambulansene kommer gjennom, sier Nettavisens journalist på Carl Berner plass i Oslo mandag morgen.

Politiet ønsker å komme i kontakt med vitner til ulykken.

HTML EMBED

Mørkt på Grønland

Samtidig var Grønland T-banestasjon i Oslo stengt mandag på grunn av strømmangel. Grønland er en av sentrumstasjonene der alle T-banerutene går gjennom. Litt etter klokken 09.00 meldte T-banen på Twitter at strømmen var kommet tilbake på stasjonen igjen, og at stasjonen dermed kunne åpnes igjen.

Mens stasjonen var mørklagt, måtte passasjerene gå av på holdeplassen før eller etter.

En periode var også Tøyen T-banestasjon stengt da brannalarmen gikk. Det visste seg imidlertid å være falsk alarm, og stasjonen ble åpnet igjen rundt klokken 09.30.

Morten Howe Lode tvitret dette bildet av krysset:

HTML EMBED


- Åpnes snart
-Vi gjør alt vi kan for å få stasjonen åpnet. Vi har våre folk på stedet for å finne ut hvorfor strømmen er borte. Vi håper og tror at den skal være tilbake snart, sier kommunikasjonssjef Cato Asperud i Oslo Sporvogndrift AS til Nettavisen.

Konsekvensen er store forsinkelser i T-banetrafikken i Oslo. Du kan følge alle hendelsene i kollektivtrafikken i Oslo og Akershus her.

Få de siste trafikkmeldingene her:

HTML EMBED
Reklame

Denne eksklusive motebutikken har salg bare én gang i året

Kommentarer til denne saken