RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rusling! Ballwatching!

Sist oppdatert:
Man vinner ikke fotballkamper ved å rusle rundt og bedrive ballwatching!

Vi har ikke for vane å gå i detaljer omkring det reint sportslige som blir sagt i garderoben. Men i dag gjør vi et unntak. For mandag snakket vi oppvask. Opptredenen mot Start er rett og slett umulig å forsvare. Det har ikke vært så stille i garderoben siden Reka holdt oppgjør i forkant av kvalikmatchen mot Sandefjord i 2003 – og bildene vi fikk se fly over storskjermen forklarte misêren uten at noen måtte kommentere. Dermed ble det stumfilm på Valle.

Der høyt og aggressivt press var oppskriften, ble løsninga – ja, nettopp: Ballwatching. Rusling. Forståelig? Nei. Tillatelig? Nei.

arild blogg
arild blogg

Og alle involverte veit det. Så la oss legge dette bak oss – idet vi alle må medgi at noe annet enn tre poeng i Molde onsdag er vanskelig å leve med.

Hodet opp, kjære venner! Vi kan love noen eksklusive 10-på-topp-lister i ukene som kommer. De henger fra tid til annen på taktikktavla i garderoben, og er som regel (alltid) initiert av Erik Hagen. Vi begynner forsiktig, med lista som ble hengende ved siden av ”Topp 10 fotballhjerner nå!” – og som kom til å bære tittelen ”4 x 400 meter”. Den så slik ut:

1. Etappe: Kuyt

2. Etappe: Gerrard

3. Etappe: Carew

4. Etappe: Andersson (Godset)

Når spørreordet i kryssord er ”plaggdel”, blir svaret som regel ”erme”. Men nå gjør vi som Espen Knutsen i Klanen sier:

- Nå må vi brette opp arma, gutter!

espen knutsen
espen knutsen

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere