RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Russ alvorlig skadd i påkjørsel

BRAKT TIL ST. OLAVS: 18-åringen ble brakt til St. Olavs hospital i Trondheim etter ulykken i Molde natt til onsdag.
BRAKT TIL ST. OLAVS: 18-åringen ble brakt til St. Olavs hospital i Trondheim etter ulykken i Molde natt til onsdag. Foto: Trond Lepperød (Nettavisen)
Tilstanden betegnes som kritisk.

Molde (NTB): En 18 år gammel russegutt ligger svært alvorlig skadd på St. Olavs hospital i Trondheim etter en påkjørsel i Molde natt til onsdag.

Gutten ble påkjørt mens han deltok på en russesamling på friluftsområdet Retiro ved sjøkanten i Molde. En annen 18-årig russ ble også påkjørt, men slapp unna med lettere skader og ble brakt til Molde sjukehus.

Føreren av bilen som kjørte på de to, er også en 18-årig russ. Gutten ble pågrepet av politiet og mistenkes for å ha kjørt med promille.

– Dette er en tragisk ulykke som aldri burde skjedd. Den ene gutten ble brakt til St. Olavs hospital og er ifølge sykehuset svært alvorlig skadd. Tilstanden betegnes som kritisk, sier politimester Arnstein Nilssen i Nordmøre og Romsdal politidistrikt til NTB.

Føreren er siktet for promillekjøring, men etterforskningen vil bringe på det rene om siktelsen vil bli utvidet til andre bestemmelser i veitrafikkloven.

– To personer er påkjørt, så det er også uaktsomhet inne i bildet, sier Nilsen.

Han forteller at bilen var en russebil, men kan ikke gi ytterligere opplysninger om størrelsen på kjøretøyet. Han er foreløpig ikke kjent med om det var flere personer i bilen.

– Hva slags bil det er, er uvesentlig. Skaden er skjedd. Om han var alene i bilen er vi ikke sikre på, men vi etterlyser vitner, og hvis det var andre i bilen, så vil vi avhøre dem. Vi etterlyser også bilder, sier Nilsen.

Politiet fikk melding om påkjørselen og at to var skadd klokka 1.45. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere