Gå til sidens hovedinnhold

Russebuss totalskadet ved hærverk

Mye å gjøre for Manglerud-politiet de siste dagene.

ORMSUND: Riktignok er russetiden over, men russbussene burde fortsatt ha et liv. De kan jo brukes til neste år.

Men det blir neppe aktuelt for den som står på parkeringsplassen ved Ormsund. I helgen var det noen som syntes den burde ha gjort sin jobb. Ruter er knust, instrumenter ødelagt og inventaret herpet.

Selv om årets bruk er over, ville neste års russ igjen kunne glede seg over å bruke den, men det er neppe mulig nå.

– Dette er ikke vår sak, men vi følger med russebussene som står rundt om i distriktet, sier Dag Harald Drevsjø på Manglerud politistasjon.

Kjørte ulovlig på moped

HAUKETO: Fredag morgen stoppet politiet en mopedist ved Hauketo stasjon. Den 39 år gamle mannlige føreren mente han hadde mopedførerbevis, men kunne ikke vise noe for seg. Dermed ble det bare å sette fra seg kjøretøyet.

Ikke ulykke

ABILDSØ: Fredag kveld kom det melding om front-mot-front-kollisjon på E6 på Abildsø. Det viste seg å være langt mindre dramatisk. En bil var gått tom for strøm, og en hjelper kom til med startkabler.

Tente på doruller

MORTENSRUD: Melding om brann i skolegården på Stenbråten skole på Mortensrud fredag kveld viste seg ikke å være så dramatisk. Det var bare satt fyr på noen doruller i skolegården. Ungdommer var observert på stedet, men de var borte og brannen slukket da politiet kom. Ingen skader.

Svært beruset

FISKEVOLLEN: Politiet fikk sent fredag kveld melding om en beruset mann som gikk langs Mosseveien ved Fiskevollen. Han brukte ikke bare kanten langs veien, men også veibanen. Han ble plukket opp av politiet og kjørt legevakten i det han ble betegnet som sterkt beruset. 56-åringen kunne ifølge politiet ikke ta vare på seg selv.

Innbrudd på kjøpesenter

OPPSAL: Natt til lørdag ble det observert at noen forsøkte å hoppe ned fra et tak på Oppsal senter.

Det viste seg at noen hadde vært inne på Meny-butikken. Det ble funnet noen mynter på stedet, men ellers er det noe uklart hav som ble stjålet. Det var også en del glasskår. Politiet er interessert i vitneobservasjoner. Meldingen kom lørdag kl. 02.32.

Påkjørt bakfra

BØLER: Lørdag ettermiddag ble det meldt om trafikkuhell på General Ruges vei mellom Bøler og Bogerud – påkjøring bakfra. Ingen personskader. De impliserte føreren var en dame på 52 og en dame på 79.

Barn tatt med softgun

SKULLERUD: Politiet fikk lørdag kveld melding om at det var observert tre unge gutter med softgun i Johan Scharffenbergs vei på Skullerud. Politiet fant etter hvert både guttene og våpenet. De tre var i alderen 13 og 14 år. Saken blir fulgt opp av forebyggende avdeling på Manglerud politistasjon.

Rolig sommernatt

MANGLERUD POLITIDISTRIKT. Manglerud-politiet kan fortelle om en meget rolig natt i det fine været mellom lørdag og søndag.

Forsøkte å stikke på MC

EKEBERG: Politiet forsøkte natt til søndag å stoppe en motorsykkel på Ekebergveien ved sletta. Fører og passasjer forsøkte å stikke av, men sykkelen skled på det glatte gresset, og dermed var flukten over. Føreren hadde ikke gyldig førerkort. De to på MCen var menn på 40 og 42 år.

Tatt med promille

KLEMETSRUD: Politiet hadde søndag morgen kontroll i Klemetsrudkrysset. En mann ble tatt mistenkt for promillekjøring.

Tre falt over biler

HOLMLIA: Mange fikk søndag erfare naturens krefter i form av vind og regn. På Mosseveien var det reneste flommen, og på Holmlia blåste et tre over veien. Dette skjedde i Ravnåsveien ved kirken, og treet falt over en bil og en campingbil.

Satt fast i et tre

RUSTAD: Høye trær har ofte en viss tiltrekningskraft på barn. Resultatet er at de små klatret opp – men får problemer med å komme ned. Søndag ettermiddag kom det melding om at en guttunge var høyt oppe i et tre – og ikke turte å klatre ned. Brannvesenet tok bergingsjobben. Dette skjedde i Rustadgrenda.

15-årig bilfører

Statens vegvesen stoppet søndag kveld en ung bilist. Det viste seg at gutten ikke var mer enn 15 år. Han ble anmeldt. Bil og gutt ble hentet av foreldre.

Reklame

Pørni slår alle rekorder - her ser du serien gratis