RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Russegutt i Molde døde av skadene etter påkjørsel

Sist oppdatert:

Den 18 år gamle gutten som ble påkjørt ved Retiroparken under et russetreff i Molde i forrige uke, døde tirsdag av skadene han fikk.

Tirsdag kveld gikk politiet ut med navnet på 18-åringen: Det var Torstein Klerud Johannessen, elev ved Romsdal videregående skole, som omkom. Alle pårørende er varslet.

Johanessen har ligget på St. Olavs Hospital i Trondheim siden 14 mai. 

Føreren av bilen som kjørte på den avdøde gutten, er også en 18-årig russ. Gutten ble pågrepet av politiet og ble mistenkt for å ha kjørt med promille.

Nå innrømmer føreren å ha kjørt med promille under ulykken, i følge NRK. Føreren står også oppgitt som eier av ulykkesbilen, men skal ikke ha førerkort. 

- Trist på skolen
- Det blir fryktelig trist å komme på skolen i morgen, sier en medelev til den omkomne russen til NRK.

Kriseteamet i Molde kommune er varslet og satt i beredskap. Harald Sunde, prest og leder i kriseteamet, forteller til avisen at folk samles der.

- Det er naturlig at folk smales her, siden avdøde sin familie har tett tilknytning til kirken. Vi kommer til å tenne lys og være sammen, og det er ikke mer opplegg utover det, sier Sunde.

Molde krike holdes åpen for de som ønsker å smales og minnes den avdøde der i kveld.

Skjedde på russesamling
Hendelsen fant sted i forbindelse en russesamling i parken natt til onsdag i forrige uke, da en russesjåfør i bil kjørte på to medruss. En av dem ble kort tid etter skrevet ut fra Molde sykehus. 18-åringen som ble sendt St. Olavs hospital i Trondheim overlevde ikke overlevde de kritiske skadene han ble påført, opplyser Nordmøre og Romsdal politidistrikt i en pressemelding. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere