RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Russejente (19) alvorlig skadd i bussulykke

Sist oppdatert:
En 19 år gammel jente ble alvorlig skadd da hun falt av en russebuss i fart i Sandvika natt til tirsdag.

- Jenta falt av en russebuss i fart og hun ble funnet bevisstløs i veibanen, sier operasjonsleder Ola Kløvjan i Asker og Bærum politidistrikt til Dagbladet.

Ulykken skjedde like etter klokken 01 på E16 ved inngangen til Hamangtunnelen i utkanten av Sandvika sentrum.

Oslo universitetssykehus Ullevål opplyser natt til tirsdag at 19-åringen har pådratt seg alvorlige skader i hode og buk, men at tilstanden er stabil.

Tirsdag ettermiddag ved 12.30-tiden opplyser universitetssykehuset at tilstanden til jenta fortsatt er stabil, men at hun har alvorlige skader.

Både jenta og russebussen kommer fra Stabekk videregående skole. Russepresident Nicholas Evans på Stabekk Videregående skole var selv til stede da ulykken skjedde, men han mener ingen kan lastes for ulykken.

- Døren har en sikkerhetsåpning, en slags ventil, slik det skal være på alle busser. Denne ble åpnet idet bussen kjørte, og ingen vet hvem som åpnet den. Ingen visste at den var blitt åpnet, sier Nicholas Evans til Budstikka.

(©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere