RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Russekvinne kan bli blind etter paintballskudd

Stavanger (NTB): En 19 år gammel kvinne risikerer å bli blind etter at hun mandag kveld ble skutt med paintball i Stavanger.

Skytingen skjedde ved 20.30-tiden mandag kveld på Mariero i Stavanger. Ifølge Rogalands Avis var det folk i en bil som kom kjørende forbi som skjøt med paintballgevær ut av vinduet mot jenta.

- Han traff henne midt i øyet. Nå ligger hun på Stavanger universitetssjukehus med alvorlige øyeskader og risikerer å bli blind, sier vaktleder Ivar Riveland ved Stavanger politistasjon.

Kvinnen var blant flere russ som var samlet på stedet.

- Vi vet ikke om det ble skutt fra en russebil eller om det var russ som sto bak ugjerningen. I den anledning skal politiet ha et møte med russen angående feiringen i tiden framover, sier Riveland til Stavanger Aftenblad.

Onsdag skal russen og politiet møtes.

- Vi ser alvorlig på saken. Nå har det verst tenkelige skjedd. Ei ung jente kan miste synet på det ene øyet på grunn av paintballskyting, sier Riveland. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere