RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Russel blir modell for Cover Girl

Sist oppdatert:
Skuespillerinnen Keri Russel blir modell for den amerikanske makeupgiganten Cover Girl.

(SIDE2): Keri Russel (30), best kjent fra serien «Felicity» og sist sett i «Mission Impossible 3» har fått seg en lukrativ modellkontrakt med Cover Girl.

I godt selskap
Russel er i godt selskap. For makeup giganten har fra før Christie Brinkley og Queen Latifah i stallen som sine modeller og talspersoner. I første omgang er Russel med i en TV reklame og en reklamekampanje som starter i august. Selv synes ikke Russel at hun er spesielt vakker, men sier følgende om Brinkley:

- Hun er så naturlig vakker. Jeg derimot, er ikke en spesielt sexy, sier Russel.

Liker seg best i jeans
I reklamen får Russel bruk for slossferdighetene hun lærte seg da hun spillte inn «Mission Impossible 3». Russel spiller nemlig en jente som sloss mot en hel gjeng med ninjaer. Mens hun fremdeles ser fantatisk ut. Ifølge Russel liker hun seg best i jeans og joggesko, enn i dyre designerkjoler.

- Når jeg finner en fin kjole så har jeg veldig lyst til å bruke den mange ganger. Men det har jeg lært at ikke går, sukker Russel.

Les mer her:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere