RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Russisk barn mistet livet i kloakken

Sist oppdatert:
Moskva (NTB-AFP): En 18 måneder gammel gutt er funnet død etter å ha falt ned i kloakksystemet da et fortau kollapset i byen Brjansk i Russland.

Ifølge redningsledelsen i byen var en kvinne ute og trillet barnet sitt i en vogn da fortauet plutselig kollapset søndag ettermiddag etter at en varmtvannsledning hadde sprukket.

Både moren og barnet falt ned i det store hullet i bakken. Moren ble imidlertid raskt heist opp igjen av ektemannen, som er politimann. Men barnet falt ut av vognen og forsvant inn i kloakksystemet under byen. Den lille gutten ble funnet omkommet 28 timer etter at ulykken skjedde, nærmere 6 kilometer fra ulykkesstedet.

Ifølge nyhetsbyrået RIA Novosti deltok over 70 redningsarbeidere i letingen etter barnet gjennom flere kilometer med kloakk- og avløpsledninger.

Underjordiske rør som transporterer varmtvann rundt om i russiske byer sprekker ofte på grunn av store temperatursvingninger samt manglende vedlikehold. Det igjen fører til at fortau og gater blir ødelagt på grunn av store menger damp som stiger opp. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere