RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rustad kjøper seg opp i Active 24

Sist oppdatert:
Investoren og tidligere Ementor-styreformann Riulf Rustad kjøper seg opp i børsnykommeren Active 24 og takker ikke nei takk til styreinvitasjon
Den profilerte investoren Riulf Rustad har fått appetitt for Active 24-aksjer.

I et intervju med iMarkedet forteller den tidligere styreformannen i Ementor og Hands, som også var Christen Sveaas sin fremste våpendrager, at han har begynt å akkumulere aksjer i det nynoterte internett- selskapet.

- Jeg har begynt å kjøpe meg inn i Active 24 ja. Jeg har vel drøye ett par prosent nå, men jeg utelukker ikke flere prosenter, sier Rustad til iMarkedet.

Han mener selskapet er altfor lavt priset på børsen, og forventer at de kommer til å tjene godt med penger neste år.

- Dette er et interessant selskap, som riktignok historisk ikke har tjent særlig med penger, men som nå begynner de å tjene meget gode penger, sier Rustad. Han mener at noe av grunnen til at selskapet er feilpriset i markedet er selskapets kontantbeholdning.

- Utfordringen er at aksjemarkedet ikke priser cash, sier Rustad til iMarkedet.

Det er liten tvil om at det er særlig kontantbeholdningen som frister Rustad.

At han vil ta en aktiv rolle i selskapet avvises ikke, og han røper til iMarkedet at han ikke kommer til å avvise en invitasjon til å sitte i styret i selskapet.

- Men jeg har nok litt for få aksjer ennå, sier Rustad til iMarkedet.

Active-aksjen handles fredag til kurs 6 kroner aksjen, noe som er nøyaktig det samme som børsnoteringskursen. Aksjen er opp 3,45 prosent.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere