RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rustad kryper til korset (Ny)

Sist oppdatert:
Hands-styreformann Riulf Rustad kryper til korset. Nå betaler han det mye omtalte lånet til Arne A. Jensen og Ementor
Hands og Riulf Rustad melder nå at de har betalt lånet med hovedstol og påløpte renter til Ementor. Dermed betaler Rustad ut til sammen 12 millioner kroner av sine utestående til Ementor. Totalt er kravet fra Ementor mot Hands på 14 millioner kroner.

- Selskapene er i prosess for endelig avklaring knyttet til øvrige mellomværende og regner med at dette sluttføres innen kort tid, skriver Hands i en melding.

Snur trill rundt

Meldingen fra Hands fredag vitner om at styreformann Riulf Rustad har vært mer presset enn han har ønsket å gi inntrykk av. Til iMarkedet uttalte Rustad at han ikke har noen planer om å betale Ementor.

- Hvis du putter en kruttlapp-pistol til hodet mitt, tror du jeg betaler da? sa Rustad til iMarkedet tirsdag denne uken.

Rustad har også stilt spørsmålstegn ved om kravet fra Ementor har vært riktig.

Seier for Jensens strategi

Når Hands nå betaler ut 12 millioner kroner til Ementor er det en seier for strategien til Ementor-sjef Arne A. Jensen. Han var bekymret for at kravet på 14 millioner kroner ikke ville bli innfridd, og valgte derfor å gå hardt ut. Hands ble meldt til skifteretten.

Det pikante i saken mellom Rustad og Jensen, er at førstnevnte ansatte Jensen i toppjobben i Ementor da han var styreformann i selskapet. Nå er forholdet mellom de to iskaldt.

Ementor trakk kravet om behandlingen i skifteretten på tirsdag. Bare tre dager etter kan altså Jensen dra i land seieren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere