RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ryddende engler

Sist oppdatert:
Føler du deg klein etter gårsdagens festligheter? Da kan Kleinservice være din reddende engel.

(YEYE): Føler du deg klein etter gårsdagens festligheter? Har du altfor mye å rydde opp før foreldrene dine kommer hjem? Eller orker du rett og slett ikke tanken på å rydde flakser og sneiper? Da kan Kleinservice være din reddende engel. For 300 spenn rydder gutta opp etter vors, fest eller nach. De rydder bort alt søppel, vasker overflater og gulv. De er ikke vaskehjelper så derfor får du ikke pokalene pusset, men de gjør hjemmet ditt fresht og levelig.

Oppstarten

6. februar 2008 startet de to 19 år gamle guttene Ole Fjelberg og Johan Christian Svabø firmaet Svabø & Fjelberg Kleinservice. Bakgrunnen for oppstarten forklarer guttene på hjemmesiden sin slik:

- Det hele startet en fuktig kveld på vorspiel. Mens vi satt der og så flasker, bokser og glass hope seg opp på bordet mens korkene spratt rundt på gulvet tenkte vi fort hvor fantastisk deilig det hadde vært om vi dagen etter kunne ringe noen som kom og ryddet opp for oss. Og enda bedre - komme med nystekt Grandis og iskald cola. I startet av 2008, etter endt militærtjeneste, hadde vi begge fint lite å gjøre. Derfor tenkte vi som så at det er da absolutt ingenting å tape på å prøve. Så vi prøvde. Responsen var helt utrolig.

Populær ryddehjelp

Kleinservices nye ryddetilbud har blitt tatt godt imot. Konseptet er tydeligvis noe mange ungdommer har savnet. Siden gutta startet opp i februar har de hatt mellom 50 og 80 oppdrag i Oslo-området. På en helg har de hatt mellom 2 til 10 oppdrag.

Målet

Kleinservice tilbyr tjenesten til en billig pris som alle har råd til. Derfor håper de på å få flere faste kunder og skape en ny trend der ungdom overlater drittjobben til gutta:

-Vi har som mål at ingen lenger skal trenge å rydde opp etter vorspiel, fest eller andre sammenkomster. Og dette gjelder hele landet. Vi håper du kan hjelpe oss til å oppfylle drømmen ved å ringe 900 KLEIN! Sier Svabø og Fjelberg. De har også en egen side på Facebook.

Til nå har gutta ryddet for folk i Oslo-området, men gutta har store ambisjoner om å utvide til Bergen og etter hvert også andre steder i landet.

Lite spy

Man skulle tro at dette var en ordentlig møkkajobb med spyvasking og annen dritt, men gutta forteller til Yeye at det er overraskende lite ekle opplevelser:

-Vi har vært heldige med spyklatter på gulvet. Vi har bare opplevd det en gang da en fyr hadde bommet litt. Vi er ekstremt effektive og tar med ølkasser som vi stapper flaskene oppi. Slik går jobben fort unna. Folk blir sjeleglade og vi får også en slags heltestatus når vi kommer.

SVINESTI: Etter en fest ser stua ofte ut som et søppelberg fylt av flasker, poser og annen dritt.

Bli en reddende engel

Trenger du litt ekstra penger til russetiden eller drømmeferien? Nå kan også du begynne å jobbe hos Kleinservice. Arbeidstiden er variert og du bestemmer selv når du vil jobbe. Timelønnen er ikke så verst den heller. Man jobber i par så du kan gjerne jobbe med bestevennen din eller bli kjent med nye folk. Det eneste kravet til jobben er at en av dere har lappen, tilgang på bil og dere må hovedsakelig være tilgjengelig på dagtid lørdag og søndag. Til nå har gutta ansatt to nye personer til jobbe, men er på utkikk etter flere:

-Vi leter etter folk som har pågangsmot og viljestyrke. De må også være hyggelige og sosiale. Vi kunne ha ansatt en haug polakker til å gjøre jobben, men det ville vært veldig upersonlig, sier gutta til Yeye.

Kleinservice

Er du altfor klein så kan du ringe 900 KLEIN 24/7 (90055346) eller gå inn på hjemmesiden www.kleinservice.no

Siste fra Yeye: Gå til forsiden her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere