RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ryddet på rekordtid - sjekk forvandlingene!

Foto: AP
Sist oppdatert:
Japanerne har ryddet katastrofeområdene i ekspressfart.

Seks måneder har gått siden en tsunami feide over vestkysten av Japan 11. mars og skapte enorme ødeleggelser.

Nå begynner livet med store steg å vende tilbake til det normale.

Noen kreative fotografer har sikret seg før-og-etter-bilder av katastrofeområdene - og ingen skal beskylde japanerne å jobbe tregt.

På seks måneder ryddet opp det aller meste. Se bildene av den utrolige forvandlingen under!

Bildemontasjen under viser ødeleggelsene i Ishinomaki i det nordvestlige Japan. Det øverste bildet ble tatt 15. mars. Det midterste ble tatt 4. juni og det nederste ble tatt 5. september.

Bildet under viser Onagawa, byen som ble utslettet av jordskjelvet og den påfølgende tsunamien 11. mars. Det øverste bildet ble tatt 15. mars, det midterste ble tatt 4. juni og det nederste ble tatt 5. september. (Klikk på bildet for større versjon)

Bildene under viser Ishinomaki 12. mars, 3. juni og 6. september. Det gar vært en massiv jobb for mannskapene å rydde vekk mengdene av vrakrester etter tsunamien 11. mars.

Bildene under viser den utrolige forvandlingen i byen Wakabayashi i Sendai. Bildet til venstre ble tatt 16. mars, det midterste 2. juni og det til høyre 3. september. (Klikk på bildet for større versjon)

Under ser vi Iwanuma nordvest i Japan. Det øverste bildet ble tatt samme dagen som tsunamien inntraff, 11. mars. I det midterste bildet tatt 3. juni, ser vi at området fortsatt er sterkt skadet og er delvis oversvømmet. I det nederste bildet tatt 6. september ser vi at gresset begynner å gro igjen og skaper liv i landskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere