RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ryker de i kveld?

Sist oppdatert:
Skal man tro bookmakerne, er det Per Christian Ellefsen og dansepartner Marianne som blir første par ut av «Isdans».

(SIDE2:) Per Christian Ellefsen og hans partner Marianne Fjørtoft fikk med seg ett minuspoeng fra første direktesending forrige fredag. Ukens obligatoriske element er «flyver», og resultatet av hardtreningen ser vi i kveld, når det første paret må forlate konkurransen etter at seere og dommere har gitt sine stemmer.

Ullevålsæter soleklar favoritt
Og to av tre bookmakere tror det er Ellefsen og Fjørtoft som blir første par ut i kveld. Og favorittstempelet, det er det Pål Anders Ullevålsæter som har.

Rallyhelten har nemlig overtatt favorittstempelet hos Centrebet med 2.35 i odds. Dorthe ligger hakk i hæl med 2.50 i odds.

Det er derimot ikke så mange som tror på Ellefsen. Oddsen på at han vinner er på 19. Anette Bøe ligger nest sist med 15 i odds.

- Ellefsen ryker
Det norske spilleselskapet NordicBet har 2.00 i odds på at Pål Anders Ullevålsæter vinner. Også der puster Dorthe ham i nakken med 2.20 i odds. Oddsen på at Ellefsen vinner er hele 20.00

Der kan du i tillegg spille på hvem som ryker fredag. Oddsen for at Elling-skuespilleren må forlate konkurransen er på 2.25. Hos Unibet derimot, er oddsen for at han ryker 2.85. De tror det er Anette Bøe som takker for seg fredag til 2.00 i odds.

Også Unibet har Ullevålsæter som vinnerfavoritt. 1.85 ganger pengene tilbake får du dersom du har satset på dem. Dorthe har 3.00 i odds.

LES MER HER:
Seerne reddet Sandra
Gi isdanserne terningkast
Dorthe imponerte i lårkort

Her er dommerpoengene fra første runde i «Isdans»:

Pål Anders og Anna: 21,5

Jim og Kaja: 19,5

Dorthe og Janusz: 19,5

Anette og Aleksandr: 15, 5

Per Christian og Marianne: 15

Sandra og Aleks: 12

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere