RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rykket ut til vann etter melding om helikopterstyrt

Sist oppdatert:
Misforsto situasjonen.

Det ble satt i gang full beredskap etter at en privatperson meldte ifra om det vedkommende trodde var et helikopter som styrtet i Surtevann i Audnedal i Vest-Agder.

- Det er angivelig et helikopter som har styrtet i et vann i  Audnedal. Vi vet ingenting om hvor mange som er i helikopteret, og nødetatene har ikke kommet fram, sa Martin Ugland, operasjonsleder i Vest-Agder politidistrikt til Nettavisen halv fire mandag ettermiddag.

I tillegg til politi og brannvesen rykket både luftambulanse, dykkere og et Sea King-helikopter ut til stedet.

Kort tid senere sa hovedredningssentralen på Sola til Nettavisen at situasjonen er usikker, men at det observerte helikopteret kan være et helikopter som kalket vannet.

- Hvis det er dette helikopteret som vedkommende trodde styrtet, så står det trygt på land, sier Ola Vaage ved hovedredningssentralen på Sola.

Like over klokken fire kunne politiet bekrefte at det har skjedd en misforståelse:Det var brannvesenet i Hægebostad og Mandal som først meldte om at de hadde fått melding om en helikopterstyrt i Naglestad i Hægebostad i Vest-Agder.

Audnedal kommune grenser til Åseral i nord, til Aust-Agder og Marnadal i øst, til Lindesnes i sør og Lyngdal og Hægebostad i vest. Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere