RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ryktemakeri i Birdstep (Ny)

Sist oppdatert:
Etter det iMarkedet kjenner til skal enkelte personer tilknyttet Birdstep være ute med rykter. Dette har ført til kraftig kursoppgang for selskapet
iMarkedet kjenner til påstander om at enkelte personer tilknyttet Birdstep skal være ute med infomasjon om mulige kontrakter.

Til iMarkedet sier styreformann Stig Herbern i Birdstep imidlertid at det ikke har vært avholdt noe styremøte den siste tiden, og at han ikke kjenner til bakgrunnen for at kursen skal stige kraftig torsdag.

Han ønsker ikke å kommentere mulige kontraktsforhold fremover, og kjenner heller ikke til ryktene som går ute i markedet. Herbern sier videre at han ikke kjenner til at personer tilknyttet Birdstep kommer med rykter til markedet angående selskapet.

Oslo Børs valgte å innføre en børspause i Birdstep-aksjen etter iMarkedets artikkel ble sendt ut.

Kraftig kurshopp
Torsdag var det kraftig kurshopp for Birdstep-aksjen. Aksjen løftet seg opp mot 30 prosent, men falt senere tilbake.

Også tidligere har Birdstep-aksjen blitt dratt opp på rykter.

I forkant av resultatvarselet tidligere i uken var det rally i Birdstep-aksjen. Den gang var det enkelte endringer i aksjonærlisten som førte til ryktemakeriet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere