RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rykter i amerikansk teknologibransje

Sist oppdatert:
Fredag versjerte det flere fusjonsrykter i den amerikanske teknologibransjen. Er Oracle-sjef Larry Ellison en av dem som er ute på tokt igjen
I forkanten av børsåpning på Wall Street fredag gikk ryktemøllen på høygir. Igjen var det teknologisektoren som var i fokus. Her har det vært lansert en rekke caser, som tidligere kunne vært aprilsnarr.

Fredag var imidlertid ryktene langt mer sannsynlig. Aksjene til kundestøttesystem-leverandøren Siebel Systems steg hele 6 prosent etter rykter om at Oracle-sjef Larry Ellison igjen var ute på tokt.

Ifølge rapporter amerikanske Marketwatch viste til, skal det være samtaler mellom Siebel og Oracle om en overtakelse. Oracle har vært særdeles aktive på oppkjøpssiden, etter at veksten i kjerneforretningen ser ut til å stange taket.

Av andre rykter fredag er at Sun-sjef Scott McNeally ønsker endringer i sitt selskapet. Ifølge Business Weeks Inside Wall Street-spalte skal McNeally, sammen med partnere, ønsker å avnotere Sun, og ta database- og programvareselskapet privat.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere