RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Rykter rundt Fredriksen

Sist oppdatert:
Det går hardnakkede rykter rundt John Fredriksens Seadrill. Går det mot en milliardemisjon og nytt kjøp?
Etter den kraftige børsoppgangen i Seadrill, venter nå flere markedsaktører at det John Fredriksen-dominerte selskapet skal gjennomføre en milliardemisjon. Det skriver Finansavisen som refererer til markedsrykter.

- Det går rykter om at Pareto og Carnegie tester markedet for en ny emisjon. Bare utlendinger får tegne i en plassering der minimumstegninger er 10 millioner dollar, sier en aktør til Finansavisen.

En annen aktør, som heller ikke vil stå frem med navn, sier at Seadrill forbereder et bud på Eastern Drilling.

Meglerhuset Pareto kjørte tungt på Seadrill-caset da norske riggaksjer ble presentert for amerikanske investorer i forrige uke. Dette har vært med å sende opp aksjekursen selskapet på Oslo Børs, og verdien er nå på hele 28 milliarder kroner.

John Fredriksens høyre hånd, Tor Olav Trøim, sier til Finansavisen at en emisjon kan bli aktuelt hvis det amerikanske selskapet Nobel selger sine aksjer i Smedvig, hvor Fredriksen også er storeier.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere