Så er vi i gang

De av oss som trodde at resten av sesongen skulle bli en ren parademarsj for Brann må sette oss ned og tenke om igjen.

02.07.06 23:30

Brann leder fortsatt Tippeligaen etter denne runden, men det gjør de etter å ha blitt ydmyket av ligaens svakeste, men av og til vanskeligste lag.

0-4 på Briskeby er forferdelig, verre er hvordan tapet kom.

Ham-Kam har ingen hemmeligheter. De har bare en dimensjon og den så ut til å komme fullstendig overraskende på Brann som hadde tapt matchen etter to minutters spill.

Så kan vi selvfølgelig om vi ønsker å være desperat positive, trekke fram et straffe i krysset, en Sæternes-heading i treverket og Olafur Bjarnassons prestasjonsbom der det var mye vanskeligere å bomme enn å sette ballen i mål, men han klarte det. Men dette betyr lite. Brann hadde flere sjanser enn de har hatt i mange kamper de har vunnet, men de så aldri ut til å true de grønn-hvite.

Brann viste svakheter på Hamar som vi ikke har sett før. Spørsmålet er om det er fordi vi ikke har ønsket å se dem. Brann har hatt flyt. Det hadde de ikke i dag. Nå er det første tapet kommet. Problemet blir å hindre det i å bli flere.

Det virkelige problemet er ikke om vi har trodd Brann er bedre enn de er. Problemer har Brann dersom spillerne tror de er bedre enn de er.

Det kan bli en lang høst og hvis Azar fremdeles er ved bordet så betal det det koster.

Han hadde vært god å ha på Hamar i dag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag