RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Så konas ansikt for første gang - ba om skilsmisse

Da bruden lettet på sløret for å ta byllupsbildene, var ekteskapet over.

En brudgom fra Saudi-Arabia skal ha skilt seg fra sin brud like etter bryllupsseremonien, etter å ha sett ansiktet hennes for første gang under fotograferingen.

Brudeparet skal ikke ha sett hverandre før bryllupet, skriver Daily Mail. Da de skulle ta brullupsbilder, og den nygifte bruden tok av sløret skal brudgommen ha reagert med vemmelse. 

Oppløst i tårer

- Du er ikke kvinnen jeg ville gifte meg med. Du er ikke den jeg hadde sett for meg. Jeg beklager, men jeg skiller meg fra deg, skal han ha sagt.

Ifølge den saudiarabiske avisen Okaz skal bruden ha blitt oppløst i tårer, og de sjokkerte bryllupsgjestene skal ha forsøkt å løse situasjonen.

Det lyktes ikke. 

Fikk ikke svar på tekstmelding

Dette skjer ikke lenge etter at en annen saudiarabisk ektemann ba om skilsmisse etter at kona ikke svarte på en tekstmelding sendt gjennom meldingstjenesten WhatsApp. 

Han trodde at noe måtte være galt og dro derfor hjem, hvor han fant kona foran TV-skjermen. Kona skal ha forklart at hun ikke svarte på meldingen fordi hun var opptatt med å snakke med en venninne på WhatsApp og at hun ville svare han senere.

Mannen skal deretter ha skilt seg fra henne umiddelbart. 

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere