*Nettavisen* Nyheter.

Så lite veier hun

Foto: NA (Bulls)

Avmagret Angelina Jolie skal leve på 600 kalorier om dagen.

26.11.11 16:59

Nylig var Angelina Jolie på besøk i Vitenam, og det rapporteres at verdensstjernen nå ser svært mager ut. Ifølge det italienske magasinet Grazia skal Jolie leve på kun 600 kalorier om dagen, det vil si omtrent to porsjoner med frokostblanding.

Leppene svulmer fremdeles, men det synes også å være det eneste. Både hofte- og ribben kunne tydelig ses gjennom kjolen, skriver magasinet.

Vekten skal nå være på bare 44 kg, et stykke under hva en kvinne på 173 centimeter bør veie.

Ernæringsekspert Jackie Keller ved NutriFit-senteret i Los Angeles hevder at en diett med kun 600 kalorier om dagen en oppskrift på katastrofe, og at skuespilleren burde spise nesten tre ganger så mye, skriver nettsiden Med India.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: NA (Bulls)

Kilder magasinet skal ha pratet med, hevder skuespilleren ofte glemmer å spise.

- Hun hopper gjerne over lunsjen eller hiver i seg noen mandler og gummibjørner på veien. Eventuelt kan hun ta seg en proteindrikke, sier kilden, ifølge Grazia.

Keller mener at dersom Jolie fortsetter en slik diett, vil hun få alvorlige helseproblemer.

- Hvis dette er sant, er det ikke nok mat for at kroppen kan klare å holde en stabil vekt. På et tidspunkt vil kroppen gå inn overlevelsesmodus, og begynne å forbrenne musklene for å få energi. Alt under 800 kalorier om dagen er en sultediett, sier ernæringseksperten.

Ifølge Keller burde inntaket til Jolie minst ligge på mellom 1500 og 1600 kalorier om dagen, gjerne mer ettersom hun også skal trene og ta vare på barna sine.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.