RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Så mye bedre er PC enn konsoll

(Capcom/Grin)
Sist oppdatert:
Her er beviset på at PC igjen er kongen på haugen for de som liker god grafikk.

(Spillmagasinet): Etter at konsoller fikk en etterlengtet boost i grafikken med inntredenen av HD på både Xbox og Playstation, er det mange som har tenkt at PC har vært nær døden. Stadig færre spill, og et «oppgraderingsrace» med dyre prosessorer og skjermkort, har fått de fleste til å bli mer glad i konsoller.

Men en ny sammenligningsvideo fra Gametrailers viser igjen at en virkelig får igjen noe ekstra ved å spille på en datamaskin - selv på litt annenrangs spill som Bionic Commando (les omtale). Videoen viser forskjell i detaljer som er påfallende.

Dermed bør det være klart at de ekstra kornene som puttes inn i en god spill-PC kanskje ikke er helt bortkastet, og problemet med konsoller som benytter seg av mange år gammel teknologi som skal konkurrere med PC-ene som ligger i første rekke i utviklingen.

Det er heller lite som tyder på at det kommer til å endre seg. I går kunne Spillmagasinet melde at Dirt 2 blir utsatt i tre måneder på PC, fordi en skulle skape en mye bedre opplevelse med DirectX 11 som kommer med Windows 7.

Men spørsmålet er likevel om prisforskjellen er verdt det - og ikke minst: Betyr den bedre grafikken at du får en bedre spillopplevelse?

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere