RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Så mye bruker kvinner på klær

Sist oppdatert:
Ifølge en ny britisk undersøkelse bruker gjennomsnittskvinnen i overkant av 1,1 millioner kroner på sko, klær og tilbehør i løpet av livet.

Fra hun er 14 år gammel bruker gjennomsnittskvinnen 1.450 kroner i måneden på å fornye garderoben, skriver This is London.

Handler på krita
De fleste kvinnene som deltok i den britiske undersøkelsen mente at deres garderobe var verdt rundt 9.000 kroner, men de brukte likevel bare halvparten av klærne de hadde i garderoben.

Hele 40 prosent av kvinnene shoppet selv om de hadde dårlig råd, og av disse valgte nesten halvparten å overtrekke kontoen sin eller belaste et kredittkort for å få råd til å gå i butikkene.

De fleste kvinnene shoppet en gang i uken, og sko var det som fristet dem mest. Men de som virkelig er hekta på shopping fikk ofte samvittighetskvaler, og 25 prosent opplyste at de hadde gjemt unna ting de hadde kjøpt for partneren.

- Kvinner handler for å øke selvtilliten, sier psykoterapeut Christine Webber.

I overkant av 3.000 kvinner deltok i undersøkelsen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere