*Nettavisen* Nyheter.

Så mye hud skal du vise

Foto: (Crestock.com)

... i hvert fall om du vil vekke oppmerksomhet hos menn.

(SIDE2): Kvinner bør visstnok velge antrekk som viser 40 prosent naken hud om de vil oppnå oppmerksomhet blant menn.

Siste nytt fra Side2, besøk forsiden akkurat nå!

Det ultimate antrekk
Det ultimate antrekket for å tiltrekke en manns oppmerksomhet skal ifølge Marie Claire være en figurnær, ermeløs kjole som rekker til lårene. Å dekke til eller skjule mer hud enn dette gir mindre interesse fra det motsatte kjønn, det hevder en studie gjort av Universitetet i Leeds.

En studie i nattklubbatferd
Fire forskere fra universitetets psykologiske avdeling dro på nattklubb for å observere atferden til de andre som var der. De merket seg kvinnenes antrekk og antall ganger de ble bedt opp til dans av menn.

Forskerne fant ut at kvinner som inngår i «40 prosentregelen» fikk dobbelt så mange forespørsler enn kvinner som var mer tildekket. De var også mer populære enn kvinnene som kledde seg mer utfordrende.

Fikk 40 menn hver
Den mest suksessrike formelen var 40 prosent naken hud, kombinert med trange eller kroppsnære plagg og utfordrende dansing. 15 prosent av kvinnene gjorde dette og fikk tilnærminger av 40 menn hver.

Colin Hendrie som ledet studien spekulerer i om utfordrende antrekk kan gi et inntrykk av at kvinnene som bærer dem er for tilgjengelige, og om menn stiller spørsmål om fremtidig utroskap og trofasthet hos dem.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.