Så mye juling tåler Samsung-telefonen

Råtassen Samsung B2710 ser ut til å tåle knall og fall i skibakken bedre enn reporter Einar Eriksen.

Råtassen Samsung B2710 ser ut til å tåle knall og fall i skibakken bedre enn reporter Einar Eriksen. Foto: (Foto: Fra video av Rolf Magnus W. Sæther)

Vi har gitt den nye solide Samsung-mobilen skikkelig bank. Se den helsprø videoen!

02.02.11 12:26

[Amobil.no]: Samsung B2710 skal tåle svært mye. Telefonen er IP67-sertifisert, noe som betyr at den er støvtett og vanntett om du senker den ned i vann på inntil en meter. I tillegg skal den være ekstra godt rustet mot støt- og klemskader. Dette må vi selvsagt undersøke nærmere.

Se video av ekstremtesten her

Fall i bakken - bestått

Vi har utsatt telefonen for mange knall og fall og kjørt på den med slalåmski over en lengre periode. Telefonen tok ingen synlig skade av dette.

Bading i kokvarm kakao - bestått

Telefonen gjorde tjeneste som røreskje i rykende varm kakao. Denne dåpen overlevde den, og drikken smakte utmerket.

Overkjøring med snøskuter - bestått

Dernest kjørte vi over telefonen gjentatte ganger med snøskuter i rolig tempo, og deretter spant vi over telefonen flere ganger. B2710 var like hel etter denne behandlingen.

Beltespinn mot vegg - bestått

Vi la B2710 under beltet på snøskuteren og gav gass slik at telefonen ble slengt i veggen. Bakdekselet løsnet, men det var ingen stor sak å sette det på igjen.

Tråkkemaskin - ikke bestått

En runde med tråkkemaskin er ingen enkel sak for en mobiltelefon. Bakerst på maskinen er det en fres som skal knuse isklumper for å preparere underlaget så fint som mulig. B2710 fikk skjermen sin knust av at tråkkemaskinen kjørte en enkel runde over telefonen.

Til slutt kjørte vi tråkkemaskinen over telefonen og svingte svingte maskinen frem og tilbake over den stakkars Samsung-telefonen. Vi fant igjen seks deler men manglet likevel mesteparten av telefonen. Det er trygt å si at man ikke uten vanskeligheter kan få telefonen til å fungere etter denne behandlingen.

Du kan se videoen og lese hele testen av B2710 på Amobil.no »

Slik endte turen i skibakken for B2710, men det skulle mye til. (Foto: Einar Eriksen)
Slik endte turen i skibakken for B2710, men det skulle mye til. (Foto: Einar Eriksen)

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.