*Nettavisen* Nyheter.

Så mye koster det å leie Paradise Hotel

Foto: (TV3)

Har du lyst å bo på Paradise Hotel uten alle kameraene? Det vil koste deg flesk.

13.03.09 20:32

(SIDE2:) Har du sett «Paradise Hotel» den siste uken og tenkt at der kunne du godt tenke deg en ferie etter at alle intrigemakerne har reist hjem?

Dette er faktisk fullt mulig. Dem meksikanske villaen som brukes i TV3-serien kan leies av alle som har litt penger til overs.

Celebre gjester
Villaen heter egentlig Villa Arabesque og ligger i Acapulco, på vestkysten av Mexico. På nettsidene deres skryter de av tidligere gjester som kongelige, presidenter, filmstjerner og sportshelter, og nå altså en gjeng norske ungdommer på fylletur.

Les mer: Hadde sex med eksens kamerat

Hoteller skryter av 4000 kvadratmeter med ren luksus, blant annet en takterrasse der James Bond landet med helikopter i «Licence to Kill».

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Tennisbane og basseng
Opptil 800 mennesker kan spise middag samtidig i villaen, og bassenget er på over 500 kvadratmeter. En tennisbane og en velutdannet stab er også inkludert i herligheten.

Så hva må du ut med for en kveld i paradis? Prisene på nettsiden er fra 2005, men indikerer at å leie villaen for en kveld i lavsesongen koster i overkant av 40.000 kroner per natt. I høysesongen må du ut med over 50.000 kroner. Da får du til gjengjeld ti soverom, og alle bekvemmeligheter.

Dyr fest
Ønsker du å leie villaen i anledning en fest, koster herligheten over 80.000 kroner, mens jule- eller nyttårshøytiden koster nærmere 70.000 per natt.

Ikke noe for hvermansen, med andre ord.

Klikk på bildet for å forstørre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Klikk på bildet for å forstørre.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.