Så sint ble han da han misset flyet

Foto: Faksimile (Aroundworldnews/YouTube)

Se videoen som nå går sin seiersgang på nettet.

27.02.13 08:41

Den kinesiske byråkraten Yan Linkun la ikke fingrene imellom da han fikk beskjed om at han ikke rakk flyet. Nå er han suspendert etter et raserianfall som ble fanget opp av et overvåkingskamera og nå går sin seiersgang på nettet, melder britiske The Telegraph på nett.

Kom for seint to ganger
Mannen, som er nestleder i et statseid gruveselskap, mistet besinnelsen i boardingen på flyplassen i Kunming. Han reiste sammen med sin kone og sine to sønner, og de fire ankom flyplassen i god tid til å rekke morgenflyet. Men etter å ha sjekket inn, glemte de tida og kom for sent til å boarde flyet.

Den gode Yan Linkun fikk et nytt fly klokka 13, men også denne gangen klarte familien å komme for sent til boardingen.

Deretter fulgte en oppvisning i frustrasjonens ulike faser, der Yan først klaget, så truet og deretter eksploderte i raseri. En etter hvert voksende skare av tilskuere ble vitne til at han først sparket i pulten, kastet et tastatur i dataskjermen og forsøkte å knuse en glassdør.

Ingen turde gripe inn
Om det var Yan Linkuns stilling som statlig tjenestemann som gjorde utslaget, vites ikke, men ingen forsøkte å stoppe ham og han ble heller ikke pågrepet. Til slutt ba Yan om unnskyldning og innrømmet at han hadde gått over streken.

Ifølge The Telegraphs Beijing-korrespondent er det slett ikke uvanlig å oppleve forsinkelser på kinesiske flyplasser, noe som også har ført til en økning i raseriutbrudd fra frustrerte passasjerer.

Se videoen på The Telegraph her eller på YouTube under:

HTML EMBED

Mer fra Nettavisen:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.