RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Sabotasje stopper Fagforbundets nettsider

Sist oppdatert:
En person med brukernavnet «eieballa» har brukt Fagforbundets diskusjonsforum til å spre det informasjonssjef Tone Zander kaller usmakelige og usaklige innlegg. Nå stenges forumene.

Det er ikke enkelt å administrere et nettsted, og særlig i åpne diskusjonsforum kan det publiseres mye rart. Det har Fagforbundet (tidligere Norsk Helse- og Sosialforbund og Norsk Kommuneforbund ) fått merke. De velger nå å stenge sin gjestebok og diskusjonsforum.

«På grunn av at en person forsøker å sabotere debatten på våre nettsider, ser vi oss nødt til å stenge diskusjonsforumet og gjesteboka.

Denne personen har lenge brukt navnet eiaballa som avsender. Etter at vi har gjort tiltak for å bringe enkelte debatter over i et mer konstruktivt spor, har samme person brukt mesteparten av sin tid til å bombardere vårt diskusjonsforum med usmakelige, usaklige og ødeleggende innlegg. Vedkommende bruker ulike avsendernavn, og sprer innleggene sine på ulike diskusjonsgrupper.

Vi har verken kapasitet eller ønske om å bruke tida vår på dette. Derfor stenges diskusjonsforumet midlertidig. Vi vil bruke tida på å finne fram til løsninger som sikrer oss mot slike innlegg.»

Det skriver Fagforbundets informasjonssjef Tone Zander i en melding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere