RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Saksbehandlere/Skattejurist

Sist oppdatert:
Drammen likningskontor er ansvarlig for ligningen og folkeregistreringen i Lier, Røyken, Hurum og Drammen kommuner med til sammen 104 000 innbyggere, ca 90 000 lønnsmottakere, ca 8 000 personlig næringsdrivende og ca 4 000 selskaper. Det er ca 90 ansatte ved kontoret, og vi holder til i moderne lokaler i Drammen sentrum med kort vei til buss og tog. Kontoret er organisert i tre likningsavdelinger, to avdelinger for næringsdrivende og en avdeling for lønnsmottakere og pensjonister. I tillegg har kontoret en administrasjonsavdeling. Kontoret kan bli omorganisert i løpet av 2005. Drammen likningskontor er en spennende organisasjon i stadig utvikling med et interessant og utfordrende faglig miljø.

Det er ledig faste stillinger som saksbehandlere og skattejurist ved personavdelingen og næringsavdelingene.

Kontoret kan tilby interessante og utfordrende arbeidsoppgaver i et trivelig og engasjerende arbeidsmiljø. Vi har fleksibel arbeidstid og tilbud om trening/trim i arbeidstiden.

Arbeidsoppgavene vil i hovedsak omfatte ligning og kontroll av lønnsmottakere, pensjonister, personlig næringsdrivende og selskaper avhengig av hvilken avdeling de som tilsettes plasseres i. Stillingene vil også innebære klagebehandling, samt kontakt og veileding av skattyterne og deres representanter.

Det søkes etter saksbehandlere med etatsfaglig utdanning, økonomisk utdanning på høyskolenivå eller annen relevant utdanning. For søkere til stilling som skattejurist kreves juridisk embetseksamen. Erfaring fra ligningsforvaltningen og skatteetatens virksomhetsområder er ønskelig. Det legges vekt på god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, serviceinnstilling, selvstendighet, samarbeidsevner og evne til å ta initiativ.. Personlig egnethet og faglige forutsetninger vil være sentrale kvalifikasjonskrav.

Stillingene lønnes som:

Likningskonsulent, kode 1412 /Konsulent, kode 1065, LR 17 i ltr. 28-48 (kr. 248 500-340 500)

Førstekonsulent, kode 1408, LR 22 i ltr. 34-53 (kr. 271 000-372 000)

Skattejurist, kode 1413, i ltr. 33-54 (kr. 267 100-378 400) avhengig av kvalifikasjoner.

Fra lønnen trekkes 2 % til Statens Pensjonskasse. Det gjelder særskilte regler om adgangen til å inneha bistilling/bierverv og/eller næringsinteresser. Tilsetting skjer for øvrig på de vilkår som følger av lover, instrukser og reglementer som til enhver til gjelder for stillingen. Vår etat er i en kontinuerlig utviklingsprosess. Det tas derfor forbehold om endringer både organisasjonsmessig og i tildeling av arbeidsoppgaver.

Det er et personalpolitisk mål om at arbeidsstaben skal gjenspeile befolkningssammensetningen generelt, både når det gjelder kjønn og kulturelt mangfold. Personer med minoritetsbakgrunn oppfordres til å søke stillingene.

Nærmere opplysninger om stillingene gis av likningssjef Solveig Hagelund eller avd.leder Rannveig Røysi, tlf. 32 21 22 00.

Søknad sendes Drammen likningskontor, Torgeir Vraasplass 6, 3044 Drammen, innen 28. februar 2005.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere