RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Saksøkes for tyveri

Sist oppdatert:
Kate Hudson saksøkes for å ha stjålet en oppskrift.

(SIDE2): 29-åringen lanserte tidligere i sommer en egen serie med hårprodukter, og skal angivelig ha stjålet oppskriften.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Villa ha billigere deal
Sammen med hårstylisten David Babaii selger hun blant annet økologiske sjampoer, med vulkansk aske som nøkkelingrediensen.

Ifølge bedriften 220 Laboratories var de alene om å selge asken, og sier de inngikk en skriftlig kontrakt med skuespilleren august 2006 om å utvikle produktene sammen. Hun skal ha fått tilsendt den hemmelige listen over ingredienser i november, og blir nå anklaget for å ha brukt prøvene for å finne en billigere partner.

Produktene produseres nemlig nå i samarbeid med Universal.

Like innpakninger
220 Laboratiories saksøker nå Hudsun, Bubaii og Universal for til sammen 17 punkter. Blant dem er kontraktbrudd, svik og misbruk av tillit.

De hevder også at de har brukt bilder av 220s team som henter ned asken som promotering, selv etter at de inngikk kontrakt med Universal og at produktenes innpakning er for lik det originale ideen.

De vil ha godtgjørelse for bruddet og en kunngjøring fra Hudsons side.

- Ukjent
Kate på sin side sier det hele er løgn.

- Hun kjenner ikke anklagerne og har verken møtt eller snakket med dem. Hennes representanter mener anklagene er uten forankring og vil forsvare seg mot søksmålet, sier hennes talskvinne til E! News.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere