RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Salg av Pan Pelagic i boks

Sist oppdatert:
Pan Fish er i havn med salget av Pan Pelagic, som først ble annonsert i juni
- Pan Fish ASA og Arne Stang har idag kommet frem til enighet om salg av Pan Pelagic ASA. Avtalen vil bli signert onsdag 20. august 2003, heter det i en børsmelding.

- Målsatt overtagelsestidspunkt er satt til 15. september og er basert på at kjøpesummen på 180 millioner da blir oppgjort. Kjøpesummen består av to deler; 70 millioner som kompensasjon for egenkapital og 110 millioner i overtagelse av gjeld, heter det videre.

Dette er i tråd med det som ble meldt da det ble inngått en intensjonsavtale før ferien.

De eierandelene som inngår i transaksjone er Pan Fish ASA sin eierandel (98,9 prosent) i Pan Pelagic ASA med underselskapene (100 prosent) Welcon Pelagic AS, Pan Pelagics eierandel (44 prosent) i SeaGrain AS og eierandelen (49 prosent) i Global Fish ASA.

Verdiene på andelene i de to siste selskapene (SeaGrain AS og Global Fish AS) er betinget gitte hendelser og vil eventuelt komme i tillegg til den avtalte kjøpesummen på 180 millioner. Styret vil frem til fremleggelsen av andre kvartal regnskap revurdere den bokførte verdien av disse postene samt de øverige eierandelen i Pan Pelagic ASA som ikke medgår i avtalen med med Arne Stang, ifølge meldingen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere