RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Salgspresset borte i Fjord-aksjen

Sist oppdatert:
Før børs i dag solgte amerikanske ContiGroup siste del av sin eierposisjon i Fjord Seafood. Dette kan bli positivt for Fjord-kursen som stadig har vært under salgspress fra Conti
Relatert sak: Positiv utvikling i laksemassen

Totalt kvittet amerikanske ContiGroup og familieselskapet Continental Enterprise Ltd seg med 17,98 millioner aksjer i dag på kurs 3 kroner.

Salget var en fortsettelse av en rekke salg gruppen har gjort i år etter at de ga opp satsningen på Fjord sommeren 2002. Da valgt selskapet ikke å følge partner Seaboard Corp i delta i emisjonen på 200 millioner kroner.

ContiGroup og Cintinental gjorde en rekke salg tidligere i år hver gang kursen tittet over 3 kroner og ifølge et notat fra Gjensidige Nor Equities har alle visste at resten aksjene ville bli solgt.

- Dette har lagt en demper på aksjekursen, skriver GNE.

Meglerhuset mener at det faktum at Conti nå solgte seg ut bare 3 prosent under børskurs, viser økende interessen for Fjord. Samtidig er det ifølge meglerhuset helt klart positivt at denne posten er solgt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere