*Nettavisen* Nyheter.

Samantha krever salat

Puppedronningen leverte kravliste før hun takket ja til å besøke Odda. Se kravene hennes her.

25.01.07 13:26

(iBergen.no): Samantha Fox har rukket å bli 41 år, men er fortsatt en stor attraksjon på lokale diskoteker og danskebåter. I påsken kommer 80-tallets mest berømte side 3-modell på besøk til Odda for å kaste glans over påskefesten i Røldal i Odda. Arrangøren ventet i spenning på hva puppeikonet ville forlange, men fikk seg en støkk – i positiv forstand, da hun kom med kravlisten sin.

Salat og sjampis
- Det var ikke så mye hun ville ha. Jeg ble veldig overrasket. Hun forlanget lav carbo-mat, salat og grønnsaker til alle måltidene, energidrikk og en flaske Champagne om dagen, forteller Kai Inge Gavle til iBergen.no.

Det hører med til historien at Samantha Fox også krevde å bli fraktet på business class når hun skulle fly. I tillegg var kravene et femstjerners hotell med treningsstudio og svømmebasseng. I mangel på et tilstrekkelig tilbud takket puppedronningen ja til å ta inn på suiten på Hardanger Hotell. I løpet av kort tid åpnes også et helt nytt treningsstudio i Odda, så det eneste hun ikke får som var på kravlisten er svømmebassenget. Selv om kravene ble litt mer enn bare kaninfor er Gavle altså fornøyd. Basseng kompenserer han med transport i Porsche.

- Et svømmebasseng blir litt kort tid å få til frem til påske, men hun blir jo fraktet rundt i Porscher så det blir stas, forteller Gavle.

Timelang konsert
Samantha Fox skal stå på scenen i én time under arrangementet Påskeaften. Stage Dolls kommer også for å opptre i blueslageret i det gamle smelteverket i Odda. De krevde heller ikke så mye for å komme, forteller Gavle.

Oddafest, som arrangementet heter, holdes for fjerde året på rad.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.