RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Samarbeid med Fast skal gjøre Gule Sider enklere

Sist oppdatert:
Fast går sammen med Findexa for å forenkle søket på GuleSider.no. Nå får brukerne ett søkebilde å forholde seg til.

Gule Sider på nett er etter hvert blitt enklere å bruke. Da tjenesten tidligere var endel av Telenor måtte du manøvrere deg gjennom en registreringstjeneste før du fikk bruke sidene.

Nå slipper du det, men fortsatt er det komplisert å manøvrere i Gule Sider, blant annet å finne frem til bedrifter i katalogen. Likevel surfer over en million nordmenn innom gulesider.no hver måned.

Nå får de et nytt tilbud.

Findexa (tidligere Telenor Media) har tidligere annonsert et samarbeid med det norske søkeselskapet Fast Search & Transfer. I dag ble det første konkrete resultatet av samarbeidet kjent.

Den nye tjenesten inneholder kun ett søkefelt, som dessuten gir tilgang til mer informasjon enn tidligere, for eksempel hjemmesider relatert til søket.

- Vi har innledet med å oppgradere Gule Sider på Internett, som vil føre til at både brukere og annonsører vil oppleve en klar forbedring. Samarbeidet skal videreføres i våre tjenester i utlandet, sier administrerende direktør Peter Darpö i Findexa i en pressemelding.

- Brukerne har sagt at Gule Sider på Internett kan oppleves som noe tungvint. Derfor har vi sammen med Fast forbedret tjenesten. I tillegg får tjenesten et nytt og friskere design, sier Darpö.

Dette er første steg i samarbeidet mellom selskapene. Findexa vurderer å bruke teknologien i satsingen på datterselskap i åtte øst-europeiske land.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere