Gå til sidens hovedinnhold

Samboer siktet etter dødsfall

En mann (62) er siktet for legemsfornærmelse med døden til følge etter at kvinne i 40-årene ble funnet død i Sarpsborg.

Politiet i Sarpsborg etterforsker et mistenkelig dødsfall, etter at en 47 år gammel kvinne ble funnet død i sitt hjem lørdag kveld.

Kvinnen ble funnet ved 20.50 tiden. Det ble gjennomført livredningsforsøk uten hell, og kvinnen døde i sitt eget hjem.

En 62 år gammel mann fra Øst-Europa er pågrepet. Dette er kvinnens samboer, skriver sa.no. Han er foreløpig siktet for legemsfornærmelse med døden til følge.

Går gjennom leiligheten
Naboer som sa.no har snakket med forteller at det rundt ni tiden lørdag kveld var tre politibiler, tre ambulanser og en bil som trolig tilhører Kripos på stedet. Naboer forteller at politiet jobbet med å gå gjennom leiligheten til langt ut på natt.

Ifølge politiet vil kvinnen bli obdusert mandag.

- Vi etterforsker nå saken, og har ingen ytterligere kommentarer, sier operasjonsleder i Østfold søndag formiddag.

Holdt lav profil
De tekniske undersøkelsene på åstedet er ifølge politiet gjennomført, og etterforskere fortsetter med taktisk etterforskning utover dagen og kvelden.

Politiet ønsket søndag ikke å gå ut med opplysninger om hvor i Sarpsborg den døde kvinnen ble funnet, men lokalavisen Sarpsborg Arbeiderblad har snakket med en rekke naboer på stedet kvinnen ble funnet.

Ingen av de naboene sa.no har vært i kontakt med kjenner den eller de som bor på adressen, men en nabo bekrefter at den pågrepne mannen skal bo på adressen der kvinnen ble funnet. Han var selv vitne til at mannen ble ført bort av politiet.

Reklame

Her får du munnbind levert helt hjem

Kommentarer til denne saken